Hygiënisch onderhoud

Hygiënisch onderhoud

U streeft naar een schone sanitaire omgeving. Een omgeving waar iedereen zich prettig voelt. SaniTronics zorgt ervoor dat dit streven werkelijkheid wordt. Uitstekende kwaliteit en een goede prijs staan voorop.

Ook bij het hygiënisch onderhoud kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Heeft u voorkeur voor bepaalde dagen dat er schoongemaakt moet worden? Wordt er bijvoorbeeld een evenement georganiseerd en zal er dan extra onderhoud gepleegd moeten worden? Ook dit is allemaal mogelijk.

Schoon, droog en fris

Een goede dagelijkse reiniging. Maar ook het bijvullen van materialen, zoals toiletpapier, handzeep en reinigingsvloeistof. Doordat onze interieurverzorger dagelijks aanwezig is kan er ook gecontroleerd worden of alles naar behoren werkt en eruit ziet. Zo worden eventuele graffiti en/of andersoortige verontreinigingen direct weggewerkt.

Daarbij werken wij met speciaal voor SaniTronics ontwikkelde onderhoudsproducten. Deze zorgen niet alleen voor een schitterend resultaat, ze maken ook dat dit langer meegaat met behoud van kleur en glans.

Het uitgangspunt is en blijft: ten alle tijde een schoon en frisruikend toilet!