SaniTronics: zelfreinigende openbare toiletten

Over ons

SaniTronics International BV is een Nederlandse producent van hygiënische toiletsystemen. Ontwikkeling, productie vindt plaats in onze vestiging in Rotterdam. Daar vandaan leveren wij over heel de wereld.

Onze klanten zijn overheden, attractieparken, tankstations, sauna’s, sporthallen, zwembaden, horecabedrijven, theaters, organisatoren van evenementen, aannemers, projectontwikkelaars, beheerders van openbare gebouwen, etc. Voor elke plaats waar bezoekers komen, hebben wij het geschikte hygiënische toiletsysteem.

Waarom?

Waarom kiezen voor een hygiënisch openbaar toilet van SaniTronics? Een toilet is veel meer dan een noodzakelijk kwaad. Toch zien we in ons dagelijks leven teveel openbare toiletten met een bedenkelijke staat van onderhoud.

Het imago van het openbaar toilet heeft te lijden onder vieze, onfrisse, vandalismegevoelige ruimten. Dat is jammer voor iedereen die bezoekers een gastvrij onthaal wil bieden.

De beste oplossing?

De hygiënische toiletten van SaniTronics zijn de beste oplossing voor dit probleem. Met onze hoogwaardige voorzieningen, die slechts een minimum aan onderhoud nodig hebben, bewijst u uw gasten een grote dienst. Een doordachte openbare toiletvoorziening is een visitekaartje voor uw bezoekers en een aanwinst voor uw omgeving.

Wij bespreken graag uw eisen en wensen en vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden voor interieur en exterieur. Neem gerust contact met ons op.

Video's Toilet Slide en Toilet Turn

Bekijk de korte video's van het Toilet Slide System, het Toilet Turn System en de vloerspoeling van SaniTronics.