Kennis van openbare toiletten en toiletsystemen

Kenniscentrum openbare toiletten

De wensen van onze klanten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze producten. Mede daardoor profileert SaniTronics zich als kenniscentrum. Onze kennis en know-how stellen wij graag ter beschikking aan iedereen die betrokken is bij de inrichting en het beheer van openbare ruimten.

Maximaal effect

Als geen ander weten wij op welke manier openbare toiletvoorzieningen het maximale effect bereiken. Bij winkelcentra, knooppunten van openbaar vervoer, parkeergarages, zwembaden, sporthallen, sauna’s, buurthuizen, horecaondernemingen, theaters en recreatieparken kan met goede, toegankelijke hygiënische toiletvoorzieningen een grote slag worden gemaakt in de gastvrijheidsbeleving van bezoekers.

Wat wel en vooral wat niet

Wij kennen de mogelijkheden, de do’s & don’ts en zijn bovendien op de hoogte van de eisen en wensen van stedenbouwkundigen, architecten, landschapsinrichters, overheden en city-marketeers.

Voor de volledigheid: wij zijn van mening dat ieder bedrijf waarde dient toe te voegen aan de maatschappij. Wij geven hier ondermeer inhoud aan door onze kennis geheel vrijblijvend ter beschikking te stellen.

Leg contact

Hebt u plannen voor een openbaar toilet in uw gebouw of buitenomgeving? Bel ons gerust op 010–2451840 of stuur ons een bericht.