Toiletsystemen: SaniTurn en SaniSlide

De systemen van SaniTronics

SaniTronics heeft verschillende toiletreinigingssystemen ontworpen afgestemd op het soort gebruik, de gebruiksintensiteit en de omgeving waarin dit systeem actief moet zijn. Alle systemen worden geleverd in zowel “standaard” als in toegankelijke versies.

Verder kunnen deze systemen zowel in bouwkundige omgeving worden toegepast als in het zeer brede assortiment straatmeubilair. Kortom voor elk soort gebruik en in elke omgeving is er wel een oplossing voor handen. Meer informatie vindt u onder de tabs SaniSlide en SaniTurn. Door te klikken op de button Videos onder het hoofdmenu Systemen kunt u de systemen ook in werking bekijken.

Vindt u zo snel niet wat u zoekt of wilt u zich nader laten informeren? Neem dan contact met ons op en mail naar wc@sanitronics.eu of bel 010-2451840.

Floor Flush

Zie in 45 seconden hoe op miraculeuze wijze de vloer schoon wordt gespoeld.  Na het toiletgebruik wordt de vloer schoon gespoeld met water en zeep dat hergebruikt wordt. Dit zorgt voor een prettige geur voor de nieuwe bezoeker. Door de speciale grindvloer kan het water snel wegvloeien en is binnen 10 seconden een droge vloer het resultaat.

Toilet Slide

Het toilet is uitgevoerd met een schuif die na het gebruik en het sluiten van de deur over het toilet heenschuift. Zodra een bezoeker de WC verlaat en de deur vergrendeld is, schuift de lade automatisch uit. In de toilet bevindt zich een hogedruk reinigingssysteem dat met schoon, verwarmd water met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel de toiletpot en toiletbril grondig reinigt. Lees verder op SaniSlide.

Toilet Turn

Het toilet is dubbel uitgevoerd. Naast de toiletpot in de gebruikersruimte is er ook een toiletpot in de technische ruimte aanwezig. Zodra een bezoeker de unit verlaat en de deur vergrendelt is, draait de toiletpot na doorgespoeld te zijn automatisch door naar de technische ruimte. De pot draait dus om de riolering en de spoelbuis heen. Lees verder op Toilet Turn.