SaniSlide: het openbare schuiftoilet

Het SaniSlide System

SaniTronics heeft SaniSlide ontwikkeld, het schuiftoilet dat altijd schoon, droog en fris is. Het doel: 24/7 iedere gebruiker altijd een toilet zoals thuis aanbieden.

Altijd een fris toilet

Het toilet is uitgevoerd met een reinigingsmodule die na het gebruik en het sluiten van de deur over het toilet heen schuift. Zodra een bezoeker het toilet verlaten heeft en de deur vergrendeld is, schuift de module automatisch uit. Hierin bevindt zich een hogedruk reinigingssysteem dat met schoon water met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel zowel het toilet zelf als toiletbril grondig reinigt en droogt!

Vloerreiniging

Tegelijkertijd wordt de vloer gereinigd. Door de unieke samenstelling daarvan welke vergelijkbaar is met ZOAB, is deze direct na de spoeling volledig droog en beloopbaar zonder dat er voetsporen o.i.d. achterblijven. Dit duurt circa 50 seconden (in combinatie met de toiletreiniging) waarna de deur wordt vrijgegeven voor de volgende bezoeker.

24/7 online controle

Het geheel wordt via een computer aangestuurd en communiceert zelfstandig naar de beheerder toe in het geval van een storing. De beheerder kan op zijn beurt ook communiceren met de unit.