Schoon, fris en duurzaam

Dit is UriCompact

UriCompact is een flexibel en kleurrijk openbaar urinoir. Eenvoudig te plaatsen en te onderhouden en daarom een bijzonder aangenaam object in de publieke ruimte. Iedere gewenste kleur die past of gewenst is in omgeving kan gekozen worden, maatwerk dus. Ontwikkeld door SaniTronics begon UriCompact als een experiment. De achterliggende gedachte was dat een goed functionerend en mooi openbaar urinoir natuurlijk een must is voor iedere stad. In het bijzonder in stadscentra, bij knooppunten van openbaar vervoer en stadsparken.

Feilloos werkend

Als UriCompact niet in gebruik is, is deze naadloos gesloten. Ook kan een tijdsregime ingesteld worden. De UriCompact wordt bestuurd via het internet en geeft daarom 24/7 inzicht in alle soorten gebruik en onderhoud.

Wat is de Kiosko?

In beginsel voor de Spaanse markt ontwikkelde SaniTronics de 'Kiosko'. In Spanje is de combinatie van een kiosk met een zelfreinigend openbaar toilet van SaniTronics goed ontvangen. Ook voor de Nederlandse markt zien wij mogelijkheden. De buitenzijde van het ontwerp kan volledig naar wens uitgevoerd worden.

Waar?

In openbare parken, op pleinen, bij vervoersknooppunten en bij bus- en treinstations zou de combinatie een welkome tegemoetkoming kunnen zijn aan de wensen van de reiziger.

Floor Flush

Bekijk in 45 seconden de wonderbaarlijke werking van de bijzondere vloerspoeling. Door de speciale open structuur 'verdwijnt' het spoelwater voor uw ogen. Hoe werkt het: na gebruik van het toilet wordt de vloer onmiddellijk schoongespoeld met water dat wordt hergebruikt. Dit kan indien gewenst zelfs met verwarmd water en eventueel een milieuvriendelijke zeepsoort. Die ook nog eens een prettige geur op de 'achtergrond' kan achtergelaten. Frisser kan niet!

The automatic toilet

Het toilet is uitgevoerd met een schuif die na het gebruik en het sluiten van de deur over het toilet heenschuift. Zodra een bezoeker de WC verlaat en de deur vergrendeld is, schuift de lade automatisch uit. In de toilet bevindt zich een hogedruk reinigingssysteem dat met schoon en verwarmd water met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel de toiletpot en toiletbril grondig reinigt.

The revolving toilet

Het toilet is dubbel uitgevoerd. Naast de toiletpot in de gebruikersruimte is er ook een toiletpot in de technische ruimte aanwezig. Zodra een bezoeker de unit verlaat en de deur vergrendeld is, draait de toiletpot na doorgespoeld te zijn automatisch door naar de technische ruimte. De pot draait dus om de riolering en de spoelbuis heen. De schone pot daar komt nu terecht in de gebruikersruimte.

Contact

Heeft u behoefte aan een verhelderend gesprek over de allerbeste sanitaire voorzieningen voor openbare ruimtes?

Gebruik het mailformulier hieronder of bel 010–2451840.